Articole

Mental Training Meditation

“Mintea mișcă corpul, iar corpul urmează mintea”

Welcome!

Felicitări că ai făcut primul tău pas spre îmbunătățirea jocului tău mental. Înainte de a începe,oprește-te o clipă pentru a te gândi la partea mentală a sportului.
De ce?

Când vă gândiți la orice sport, există întodeauna fundamentele și strategia care intră în joc. Există roluri și responsabilități, abilități specifice, lucruri asupra cărora vă concentrați, vârfuri de adrenalină, oboseală, urcușuri și coborâșuri, iar acestea sunt câteva cerințe care apar pe parcursul unei singure performanțe.
Ne petrecem mult timp în jurul învățării despre cum să facem o sarcină, încât uităm să luăm în considerare cerințele cu care ne confruntăm atunci când efectuăm aceste sarcini sub presiune.

Ce?

Abilitățile mentale sunt concepute pentru a ajuta sportivii să organizeze ceea ce învață de la antrenori lor și să facă față cerințelor de a efectua sarcina sub presiune. Prin urmare abilitățile mentale sunt de natură organizațională și motivațională.

” Campionii nu se nasc în sălile de sport. Campionii sunt făcuți din ceea ce au mai adânc sădit în ei:o dorință, un vis, o chemare”.

– Muhammad Ali-