Psihologia Fotbalului:Ronaldo și Fanii Invizibili

gettyimages

În prezența încrederii, îndoielile nu pot exista! Mulți sportivi spun că este importantă încrederea. Este mai mult decât atât. Este diferența dintre succes și eșec.

Când aveți încredere performanțele dvs. curg. Nu trebuie să vă gândiți la ceea ce faceți. Totul vine în mod natural. Succesul urmează un alt succes. Simți că te afli în zonă. Ești un portar care se simte imbatabil…O echipă care simte că va câștiga un meci …Un jucător de fotbal care emană încrederea că poate lovi mingea cu putere pentru a câștiga …. Ronaldo .

Este ora de sosire a echipei Juventus, în fața unui meci cu ușile închise și fără fani, echipa se confruntă cu Inter Milano. În timp ce Christiano Ronaldo pleacă din autobuzul echipei, el salută fanii invizibili care, în mod normal, îl așteptau la intrarea pe stadion.

Apoi, la fluierul final , Ronaldo se întoarce pentru a aplauda fanii invizibili. Acest lucru a avut o mulțime de replici și râsete pe rețelele de socializare.

Cu o excepție- dacă asta face parte din rutina de pregătire și vizualizare a lui Ronaldo? Cu alte cuvinte, s-a pregătit mental pentru acest joc, de parcă există fani la intrarea jucătorilor și pe stadion!

Așa că, atunci când mintea lui înțelege “ fanii invizibili” de la intrare, aceasta face parte din ritualul său de zi cu zi din timpul meciului. Atunci, de ce să rupi ritualul? Doar pentru că este un joc în spatele ușilor închise?

În calitate de jucător foarte bine pregătit, modul de procesare al informațiilor de fotbal ale lui Ronaldo sunt conectate într-un mod foarte specific. Așa că, ar putea vedea acest obiectiv neobișnuit, ca pe o oportunitate de a fi cel mai bine pregătit jucător de pe teren. Jucătorul de top nu va face nici o scădere a intensității mentale, fizice sau emoționale. Standardele lor nu vor fi compromise de influențele externe. Mințile lor și imaginatia sunt suficient de puternice pentru a crea realitatea exactă, care se pretează la performanțe ridicate.

Cei mai buni sunt și rămân cei mai buni din lume. Nu doar prin talent, ci pentru că fac lucrurile diferit față de toți ceilalți. Aplaudă fanii invizibili – este normal pentru jucătorul care nu este un sportiv obișnuit!

Leave a Reply