Este timpul să începi să câștigi. Cum să faci față greșelilor în sport

Pregătește-te să devii cea mai bună versiunea a ta în 2020

Fiecare sportiv face greșeli …face parte din sport.
Lucrul care separă sportivii de top de restul este că aceștia sunt antrenați mental și nu permit ca o greșeală să-i scoată din joc. Sportivii campioni sunt capabili să revină rapid atunci când concurează, pentru că nu retrăiesc greșelile de fiecare dată.

“ Toată lumea face greșeli, dar energia și efortul compensează acele greșeli. În această seară este posibil să fac unele greșeli, dar modul în care revin după ele contează pentru câștigarea meciului” – gândirea unui campion.

Cu cât poți accepta mai devreme acest lucru, poți învăța mai ușor să te concentrezi mai bine după o greșeală în loc să te bazezi pe acea greșeală.
Lăsând greșelile în timpul competiției vei obține:

  • Un indiciu de reorientare;
  • Comutarea atenției de la greșeală pe următorul moment al jocului;
  • O frază cum ar fi” A fost în trecut” te poate ajuta;
  • Las-o să plece;
  • Nimeni nu este perfect. Mergi mai departe ;
  • Urmatoarea pasă contează.

Îmbunătățirea încrederii în sine cu ajutorul antrenamentului mental sub îndrumarea psihologului sportiv- expert în jocurile mentale. Dacă sunteți un sportiv foarte bun în timpul antrenamentului dar nu ești performant în timpul competiției, responsabil pentru acest fapt este jocul Dvs. mental. De fapt, mulți sportivi se luptă cu această problemă…

Antrenamentul de duritate mentală îi ajută pe sportivii serioși să descopere credințele și atitudinile care îi împiedică să facă performanță la adevărata lor valoare. Vei învăța strategii de joc mental pentru a putea față mai bine dificultăților și obstacolelor care stau în calea performanței tale.
Campionă :” După ședințele cu tine, am avut cel mai bun joc de până acum. Am fost concentrată să joc cât mai bine, nu neapărat să marchez, am apărat foarte bine cu mâinile mele iar în cele din urmă am câștigat. Mulțumesc mult! “

Dacă ești un sportiv care este distras frecvent, pierzi concentrarea în timpul competiției și dorești să afli mai multe despre cum să te concentrezi mai bine sub presiune, antrenamentul mental este soluția pentru tine!

Concentrarea și capacitatea de a te concentra sub presiune este ceea ce sportivii campioni o fac cel mai bine. Este nevoie de o singură distragere pentru a-ți intra în minte pentru ca tu să pierzi un punct critic, să ratezi, sau să pierzi o secundă din timpul tău. Pentru a deveni un campion nu îți poți permite să lași distractorii din minte să te determine să faci erori în momente decisive ale jocului.

Psihologul sportiv vă ajută să învățați tehnici de impulsionare a concentrării și strategii personalizate care să răspundă provocărilor din timpul competițiilor.

Vei descoperi:

  • Cum să identificați rapid distractorii care vă sabotează concentrarea și cum să reveniți rapid după distragerea atenției;
  • Cum să utilizați rutine prin fotografii și vizualizare pe sarcină, în loc de rezultate;
  • Cum să folosiți aceste rutine din timpul antrenamentului pentru a vă ajuta să exploatați la maxim puterea de concentrare a zonei optime înainte de a concura.

Leave a Reply